Een project op maat

Het lijkt zo simpel. Zet een paar hekken neer, zet wat tenten op en voilà: een evenement. Was het maar zo makkelijk. Een goed georganiseerd project vraagt om een doordacht plan van aanpak en een strakke begroting. We maken een op maat gemaakt plan van aanpak die voor jouw specifieke evenement en doelgroep is ontworpen. Zo kunnen jouw bezoekers optimaal genieten van alle faciliteiten die het evenement te bieden heeft. Dit legt de perfecte basis voor de best mogelijke belevenis. Zo komen jouw bezoekers zeker nog een keer terug!

We doen het samen

Een goede samenwerking verbetert over tijd. Daarom gaan wij niet alleen duurzame relaties aan met onze opdrachtgevers, maar ook met onze leveranciers. Hier pluk jij de vruchten van. Niet alleen omdat hier financiële voordelen bij komen kijken, maar ook omdat je zeker weet dat wij goed op elkaar ingespeeld zijn. Hierdoor loopt jouw project soepel en wordt elke uitdaging sneller opgelost.

Transparante planvorming

Ondanks dat het prettig is om alles bij een partij over de schutting te gooien, houd je er niet van om daarna in het duister te tasten. Wij zorgen ervoor dat jij de tools, inzichten en updates krijgt om in control te blijven. Omdat wij over andermans diensten geen marges rekenen, weet je altijd waarvoor je betaalt en wie de diensten uitvoeren. Niks is geheim en je mag alles weten.

Onze diensten voor
site productie.

Opstellen plattegronden

Het plan begint hier en door een plattegrond wordt het evenement voor het eerst visueel gemaakt. Aangeleverd in PDF of DWG.

Financieel plan

De fundering van ieder project ligt in de financiën. Risico’s worden inzichtelijk gemaakt. Onze begrotingen zijn uitgebreid en precies. Je weet hierdoor precies waar elke euro heen gaat.

Tijdelijke infrastructuur

Om een terrein toegankelijk te maken, plaatst Apex in samenwerking met de juiste leveranciers de benodigde tijdelijke infrastructuur. Van brug tot rijplaat tot ponton.

Draaiboeken

Alles komt samen in het draaiboek. Wie doet wat, waar en wanneer. Het draaiboek is heilig en zorgt ervoor dat iedereen op schema blijft lopen.

Crewmanagement

De juiste crew voor de juiste klus: Apex heeft veel eigen crew, maar werkt ook uitstekend samen met verschillende, specialistische, bureaus. Ons zusterbedrijf Apex People is hierin ook van onschatbare waarde.

Leverancier management

Door uitstekende relaties te onderhouden met onze leveranciers zorgen wij voor de beste match met jouw evenement.

Juridische zaken

De basis is vertrouwen. Afspraken zetten we altijd goed op papier zodat iedereen weet waar hij aan toe is.

Stap 1

Projectplan

We inventariseren de wensen. Wat maakt jouw evenement uniek en hoe kunnen wij zo goed mogelijk daaraan bijdragen? Welke uitdagingen moeten er overwonnen worden? We stellen termijnen en delen een overzichtelijk plan middels onze online tool. Meer inzicht zorgt voor meer rust, zodat jij ontspannen door het productieproces heen kunt.
Stap 2

Financieel plan

Geen enkel evenement heeft een oneindig budget. Wij adviseren onze klanten graag over hoe ze hun budgetten zo effectief mogelijk voor hen kunnen laten werken. Onze begrotingen geven inzicht in risico’s en kansen, zodat jij de juiste beslissingen kunt maken.
Stap 3

Plattegrond

Prio Prio Prio! Veiligheid en de bezoekerservaring worden zoveel mogelijk in acht genomen bij het ontwerpen van het terrein. Zo komen we tot de meest prettige “user experience”. Wil jij de beste recensie na je evenement? Zorg dan dat de plattegrond op orde is….
Stap 4

Productiefase

Na een GO op de voorgaande stappen gaan wij voor jou aan de slag! Leveranciers worden geboekt, planningen en draaiboeken worden opgesteld. Elke fase wordt digitaal inzichtelijk gemaakt en er vinden regelmatig overleggen plaats.
Stap 5

Uitvoer

De plannen zijn gemaakt en de juiste vergunningen zijn verkregen. Nu is het tijd om die tot uitvoer te brengen. Let’s go! Ook tijdens productie ben je telkens volledig op de hoogte van de status van het project. 
Stap 6

Evaluatie

Na het evenement wordt er grondig geëvalueerd zodat de volgende editie nog beter kan verlopen. We spreken hiervoor natuurlijk jou als producent of organisator, maar wij verzamelen ook feedback van stakeholders zoals leveranciers of site crew. We love to improve!
By browsing this site, you agree to our Cookies Policy