KRAAKHELDERE COMMUNICATIE

Omdat er in deze tijd via ontelbaar veel kanalen gecommuniceerd wordt, kunnen bepaalde afspraken verloren gaan. Daarom is het belangrijk de communicatie altijd vast te leggen en om de afspraken duidelijk te hebben bij elke betrokken partij. Heb je net on the go afspraken gemaakt met een leverancier en heb je geen tijd om een uitgebreide mail te tikken? Maak je geen zorgen stuur ons een voice memo en die mail is zo opgesteld en verzonden.

ALLE INFO BIJ DE HAND

U vraagt wij roepen! Wij houden alles van a tot z bij in ons systeem. Mochten er vragen zijn kunnen wij alles terugvinden. Wij kennen jouw agenda! Productietekening v2.3 nodig? Hier! Wat was er ook alweer afgesproken met die ene leverancier? Wij hebben het mailtje bij de hand. Had deze leverancier nou een hoogwerker en een manitou nodig? We pakken de accreditatieaanvraag er gelijk even bij. Geen gezoek, geen gedoe: maar overzicht.

JOUW PERSOONLIJKE FESTIVAL ENCYCLOPEDIE

Tijdens het voorbereiden van jouw evenement, word je gekoppeld aan onze officemanager. Omdat deze alle aanvragen behandeld heeft, weet diegene van alles over jouw evenement. Handig! Want het organiseren van een festival is stressvol en hectisch. Wij snappen als geen ander dat het overzicht dan soms even kwijt is. Met de hulp van onze officemanager beschik je over extra iCloud opslag die met jou meedenkt.

Onze diensten voor
stakeholder management.

Office management

Niks werkt lekkerder dan een strak georganiseerde office. Je komt hier niet alleen om je vragen beantwoord te krijgen of om je porto te halen, maar ook voor een stukje gezelligheid. Haal een bakkie en krijg de antwoorden die je nodig hebt, zodat jij weer lekker aan de slag kan.

Accreditatie

Met gepaste software zorgen wij dat iedere stakeholder de juiste accreditaties ontvangt. Een goede organisatie vooraf voorkomt problemen tijdens productie.

Administratie

Administratie, misschien wel het laatste waar jij op zit te wachten, logisch! Toch is het een belangrijk onderdeel van een goed lopende organisatie. We noemen onszelf echte regelaars en nemen deze taak dan ook graag van jou over! Zo kun jij je focussen op de zaken die je een stuk leuker en belangrijker vindt.

Materiaal beheer

Bij het toekennen van materiaal en rijdend materieel komt er behoorlijk wat geregel kijken. Doe je dit niet goed, dan kunnen er dingen kwijtraken of zijn verantwoordelijkheden niet duidelijk. Door ons systeem maken we inzichtelijk wie welke spullen bij zich heeft en maken we hier heldere afspraken over.

Food & Vendor management

Wanneer je verschillende foodtrucks en verkooppunten op je evenement hebt, wil je dit goed organiseren. Wij adviseren over de invulling van het assortiment zodat je bezoekers een gevarieerd en compleet aanbod krijgen. Wij regelen alle praktische zaken en fungeren als aanspreekpunt voor, tijdens en na je evenement.

Briefings

Een duidelijke briefing voorkomt vragen waardoor stakeholders een prettigere ervaring hebben met je evenement. Hiermee zorg je ervoor dat collega’s, stakeholders en gasten bij aankomst op je evenement al zeggen “lekker geregeld, ouwe!

Stap 1

Communicatie bepalen

Samen kijken wij hoe wij het beste kunnen aansluiten op jouw bestaande werkwijze. Hoe kunnen we deze versoepelen en zo makkelijk mogelijk maken voor jou? Is er bepaalde software die we effectief kunnen inzetten? Zijn er bottlenecks die overkomen moeten worden? Hoe dan ook is het de bedoeling dat het productieproces voor jou een eenvoudiger en leuker wordt.
Stap 2

Verwerken accreditatie aanvragen

Met software en procedures versoepelen wij het accreditatieproces. Jij voert het eerste contact met de leverancier. Zodra jullie eruit zijn, geef je het contact aan ons over en behandelen wij de accreditatieaanvraag. Op regelmatige basis geven wij je een update over de status van het project. Zo blijf jij op de hoogte zonder dat je elk wissewasje zelf hoeft te regelen.
Stap 3

Briefings opstellen

Vanuit het systeem zorgen wij voor een duidelijke briefing voor verschillende stakeholdergroepen. Ondanks dat de briefings duidelijk zijn, ontstaan er altijd vragen. Deze handelen we persoonlijk en adequaat af.
Stap 4

De productie in

Onze collega’s zijn tijdens productie ook weer hard bezig om jouw zorgen uit handen te nemen. Geniet van een spik en span kantoor waar je altijd terecht kunt voor info. De terreinmanagers communiceren helder en to the point. Het is de bedoeling dat ook jij ondanks de drukte kunt genieten van het productieproces!
Stap 5

Evaluatie

Tijdens het evenement zullen wij tegen punten aan lopen die we graag zouden verbeteren. Deze houden we puntsgewijs bij in ons logboek. Na het evenement kunnen wij bij alle leveranciers een vragenlijst afnemen. Zo verzamelen we de punten helder en overzichtelijk, zodat het de volgende keer nog beter zal gaan!
By browsing this site, you agree to our Cookies Policy