INSPELEN OP DE RUIMTE

Locatie is een key punt tijdens het organiseren van jouw festival. Een belangrijk onderwerp om op in te spelen tijdens het productieproces. Samen gaan we elke optie na om het jouw bezoekers zo makkelijk en vermakelijk mogelijk te maken. Want zeg nou eerlijk? Wie wil er nou twintig minuten lopen voor het toilet? Of op het chill-eiland toch nog het geluid van de hardcore-area te horen?

KLAAR VOOR ELKE UITDAGING

We worden enthousiast van complexe projecten. Een speeltuin bij je chillhoek? Of een vijf meter hoge meetingpointtoren met verrekijkers om je vrienden te zoeken? Wij verzinnen en realiseren het. Heb jij een uitdaging voor ons? Challenge accepted!

ALL ABOUT THE USER EXPERIENCE

Een optimale bezoekerservaring is de essentie van een goede productie. Door ons in te beelden in jouw bezoeker, komen we tot de meest prettige en soepele belevenis. Dit zorgt ervoor dat jouw gasten maximaal kunnen genieten van een onvergetelijk evenement. Dat willen ze maar al te graag delen met hun omgeving, wat resulteert in nog meer vertrouwen en liefde voor jouw merk.

Onze diensten voor totaal productie.

Site Productie

Van leeg grasveld tot indrukwekkend festivalterrein of van kale hal naar een fantastisch evenement. De site vormt de basis van ieder project en draagt voor een groot deel bij aan de bezoekerservaring

Stakeholder management

Omdat er zoveel verschillende partijen betrokken zijn bij jouw evenement, kan het lastig zijn hierin het overzicht te bewaren en de communicatie strak te houden. Apex biedt de oplossing zowel in de voorbereiding als bij de uitvoer van het evenement.

Vergunningen & veiligheid

Veiligheid is de primaire taak van iedere evenementenorganisator. Met geruime ervaring in het opstellen van alle benodigde plannen en de uitvoer daarvan, zijn wij de ideale partner op het gebied van veiligheid.

Financiële planvorming

De fundering van ieder project ligt in de financiën. Risico’s worden inzichtelijk gemaakt. Onze begrotingen zijn uitgebreid en precies. Je weet hierdoor precies waar elke euro heen gaat.

Technische productie

Voor ieder project wordt er samengewerkt met de juiste audiovisuele partij. Kies voor de show die bij jouw concept past en laat je daarbij begeleiden door de beste professionals.

Creatieve productie

Alles wat in jouw fantasie leeft, zetten wij om in realiteit. Jij hebt een uitgesproken mening en stijl. Om deze visie uit te dragen werken we met de beste creatieve bureaus en bieden wij consultancy tijdens het proces. Door vlotte communicatie en veel ervaring is het vertalen van jouw ideeën in een creatieve briefing zo geregeld! Dit resulteert in een (financieel) haalbaar plan.

Stap 1

Projectplan

We inventariseren de wensen. Wat maakt jouw evenement uniek en hoe kunnen we daar zo goed mogelijk aan bijdragen? Welke uitdagingen moeten er overwonnen worden? We stellen termijnen en een overzichtelijk plan middels onze online tool. Meer inzicht zorgt voor meer rust, zodat jij ontspannen door het productieproces heen kan.
Stap 2

Financieel plan

Geen enkel evenement heeft een oneindig budget. Wij adviseren onze klanten graag over hoe ze hun budgetten zo effectief mogelijk voor hen kunnen laten werken. Onze begrotingen geven inzicht in risico’s en kansen, zodat jij de juiste beslissingen kunt maken.
Stap 3

Plattegrond

Prio Prio Prio! Veiligheid en de bezoekerservaring worden zoveel mogelijk in acht genomen bij het ontwerpen van het terrein. Zo komen we tot de meest prettige “user experience”. Wil jij de beste recensie na je evenement? Zorg dan dat de plattegrond op orde is….
Stap 4

Productiefase

Na een GO op de voorgaande stappen, gaan wij voor jou aan de slag! De vergunning wordt aangevraagd, leveranciers worden geboekt, planningen en draaiboeken worden opgesteld. Elke fase wordt digitaal inzichtelijk gemaakt en er vinden regelmatig overleggen plaats.
Stap 5

Uitvoer

De plannen zijn gemaakt, de juiste vergunning zijn verkregen nu is het tijd om die tot uitvoer te brengen. Let’s go! Ook tijdens productie ben je telkens volledig op de hoogte van de status van het project.
Stap 6

Evaluatie

Een oplossingsgerichte mindset vinden wij belangrijk en maakt het werk ook makkelijker! Na het evenement wordt er grondig geëvalueerd zodat de volgende editie nog beter kan verlopen. Wat ging er goed en wat kan er de volgende keer nog beter? De meningen van de stakeholders worden meegenomen in de conclusie. Natuurlijk is het financiële resultaat niet geheel onbelangrijk en zal de begroting tot een eindproduct komen in deze fase.
By browsing this site, you agree to our Cookies Policy